7189/cs110 - Eladó ikerház

Alapterület: 110 m²
Telekterület: 600 m²
Szobák száma: 5
Egyéb helyiség(ek): amerikai konyha
Tetőtér: nem beépíthető
Szintek: 2
Állapota: új építésű
Fűtés típusa: egyéb
Komfort: duplakomfortos
Parkolás: telken saját nyitott beálló
Kilátás: kertre néző
Cím: Budapest, XXII. kerület
Irányár: 122,00 millió Ft.

Ingatlan-referens

Baja Sándor
Telefon: +36-70-418-15-96
+36-24-450-674
E-mail: ingatlanbroker01@gmail.com

Részletes leírás

NHP ZÖLD LAKÁSHITELLEL, KOMBINÁLHATÓ, CSALÁDI OTTHONTEREMTÉSI KAMATTÁMOGATÁS IGÉNYELHETŐ! 5%ÁFA

,,BB” KATEGÓRIA, 7-8 EZRES FŰTÉS SZÁMLA! 1-2 EZRES HŰTÉS SZÁMLA !

ENERGIA TAKARÉKOS HÁZ! KIVÁLÓ REFERENCIA! 5%ÁFA Októberi költözéssel!
KÖZEL PASSZÍV HÁZ!

Budafokon, a fenyves parkhoz közel, eladásra kínálok egy új építésű, nettó 110nm, + terasz, nappali + 4 szobás, DUPLA FALLAL ÉPÜLŐ ikerházat.

Az épület modern építő anyagok, a legdrágább YTONG téglából,10 cm-es, GRAFITOS DRYVIT, SZÍNES REHAU 3 rétegű üvegezéssel ellátott 6 légkamrás nyílászárók, felhasználásával készül. A szomszédos falak, dupla SILKA hang gátló falazattal épül, így a család nyugalmát semmi nem zavarhatja meg.

Nem kell külön klíma, hiszen a modern DAIKIN ALTHERMA levegő hőcserélő, hűtést, fűtést és a meleg víz előállítását is megoldja. Kivitelező cég, közel 10 éve csak elektromos GEO hálózatról működő energiatakarékos házakat épít. Vevőink több éves tapasztalatai alapján rezsiköltségük rendkívül kedvező. Egy kb 100 nm, kétszintes ház villamos energia fogyasztása téli időszakban 7-8 ezer Ft / hó, ami napelem beszerelése után nulla Ft-ra redukálható. Nyári időszakban az épület hűtése 1500-2000 Ft/Hó.

A vétel ár a következőket tartalmazza:
kétszeri glettelés, kétszeri fehér diszperziós alapú fetéssel, kapcsolók konnektorok felszerelése, gyengeáram kiállások, külső mészkőpárkányok, belső márvány párkányok, sitt törmelék elhordása, tereprendezés, kerítés építés, kiskapu és tolókapuval, térköves járda és GK beálló, épület előtti térköves járda és felhajtó megépítése, terasz térköves burkolata

Burkolás, szaniterek, belső ajtókat, bútorokat, kertépítést, a vételár nem tartalmazza azt a vevő vásárolja meg, de a kivitelezőnk kérésre ezeknek az anyagoknak a beépítését vállalja

Amennyiben számít önnek a tömegközlekedés, most megtalálta álmai házát, Buszmegálló, két Iskola, Orvosi rendelő, park, játszótér, Campona, pár perc sétával, járdás aszfaltos úton elérhető.

NINCS MAGASFESZÜLTSÉG, SEM GOMBAPINCE!
A hirdetésben szereplő képek, referencia munkákról készültek. A terv pedig hasonló, de még nem végleges. Amenyiben garázst szeretne, most még megoldható, ha időben jelzi igényét.

ILLETÉKMENTESSÉG, ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ HITEL, CSOK 10+15 IGÉNYELHETŐ

 Hivatkozási szám:7189/cs110

Képek