7189/BD - Eladó ikerház

Alapterület: 110 m²
Telekterület: 600 m²
Szobák száma: 4 + 1 félszoba
Egyéb helyiség(ek): amerikai konyha
Tetőtér: nem beépíthető
Szintek: 2
Állapota: új építésű
Fűtés típusa: hőszivattyú
Komfort: duplakomfortos
Parkolás: telken saját nyitott beálló
Kilátás: kertre néző
Cím: Budapest, XXII. kerület
Irányár: 132,00 millió Ft.

Ingatlan-referens

Baja Sándor
Telefon: +36-70-418-15-96
+36-24-450-674

Részletes leírás

OMBAPINCE és MAGASFESZÜLTSÉG MENTES TERÜLET! KIVÁLÓ REFERENCIA!

Budafokon Új projekt kezdődik. Amennyiben számít önnek a szép és igényes környezet, és a minőségi kivitelezés, most megtalálta álmai házát.

,,BB” KATEGÓRIA, EGÉSZ ÉVES FŰTÉS, HŰTÉS SZÁMLA 55 000 Ft! CÉGES KIVITELEZÉS

Budafokon eladásra kínálok egy új építésű, 110nm, + terasz, nappali + 4 szobás, DUPLA FALLAL ÉPÜLŐ ikerházat.

Az épület modern építő anyagok, YTONG téglából,10 cm-es, GRAFITOS REFLEX DRYVIT, REHAU 3 rétegű üvegezéssel ellátott 6 légkamrás nyílászárók, felhasználásával készül. A szomszédos falak, dupla SILKA hang gátló falazattal épül, így a család nyugalmát semmi nem zavarhatja meg.

Nem kell külön klíma, hiszen a modern DAIKIN ALTHERMA levegő hőcserélő, hűtést, fűtést és a meleg víz előállítását is megoldja. Kivitelező cég, közel 10 éve csak elektromos GEO hálózatról működő energiatakarékos házakat épít. Vevőink több éves tapasztalatai alapján rezsiköltségük rendkívül kedvező. Egy kb 100 nm, kétszintes ház villamos energia fogyasztása téli időszakban 5-7 ezer Ft / hó, ami napelem beszerelése után nulla Ft-ra redukálható. Nyári időszakban az épület hűtése 1500-2000 Ft/Hó.
A vétel ár a következőket tartalmazza:
kétszeri glettelés, kétszeri fehér diszperziós alapú festéssel, kapcsolók konnektorok felszerelése, gyengeáram kiállások, külső mészkőpárkányok, belső márvány párkányok, sitt törmelék elhordása, tereprendezés, kerítés építés, kiskapu és tolókapuval, térköves járda és GK beálló, épület előtti térköves járda és felhajtó megépítése, terasz térköves burkolata, házak közötti szeparációt biztosító kerítés, PREFA csatorna rendszer és szikkasztó.

Burkolás, szaniterek, belső ajtókat, bútorokat, kertépítést, a vételár nem tartalmazza azt a vevő vásárolja meg, de a kivitelezőnk kérésre ezeknek az anyagoknak a beépítését, felár ellenében, vállalja.

ILLETÉKMENTESSÉG, ÁLLAMI TÁMOGATÁSÚ HITEL, CSOK 10+15 IGÉNYELHETŐ

NE VÁRJON JANUÁRIG, FOGLALJA LE INGATLANÁT ELŐSZERZŐDÉSSEL MOST!

Képek